YOUR CAREER AT SEVEN SENDERS

Join our team!

Open positions

Online Onderzoeker (m/v/x)

Amsterdam, North Holland, Netherlands


Met zijn toonaangevende bezorgplatform voor het verzenden van pakketten maakt Seven Senders internationaal verzenden zeer eenvoudig. Opgericht in 2015, hebben we meer dan 150 werknemers en tot nu toe meer dan 100 miljoen pakketten afgeleverd.

Bij alles wat we doen, gebruiken we data en analyseren we die goed. We willen altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de logistieke sector. Hierdoor begrijpen we onze klanten beter en kunnen we de beste oplossingen bedenken en bieden.

Als Online Onderzoeker ondersteun je onze teams door onderzoek te doen, gegevens te verzamelen en informatie uit verschillende online bronnen te analyseren om klant- en concurrentie rapporten te maken.

 

Jouw rol zal het volgende inhouden:

  • Het uitvoeren van marktonderzoek in de logistiek en e-commerce markt, gericht op online winkels en hun huidige verzend- en IT-oplossingen.
  • Uitgebreid webonderzoek uitvoeren met behulp van websites, branchegerichte tijdschriften, nieuwsportalen, vacaturesites, Instagram/ TikTok/ LinkedIn, etc.
  • Test-bestellingen plaatsen bij online winkels in heel Europa en het bestel- en verzendproces analyseren en evalueren.
  • Deze onderzoeksresultaten en klantgegevens bijhouden met behulp van onze Salesforce-tool.

 

Dit is wat je nodig hebt om succesvol te zijn:

  • Ervaring en motivatie voor het uitvoeren van onderzoek.
  • Werkervaring in de logistiek en/of e-commerce markt is een grote plus.
  • Vloeiend in de Nederlandse taal (C2) en Engels.
  • Bereidheid om verantwoordelijkheid te nemen en zelfstandig te werken.
  • Hoge analytische vaardigheden en een gestructureerde werkwijze.

 

7 redenen om te kiezen voor Seven Senders:

Flexibiliteit: Deze functie is gevestigd in Nederland, je kunt dus overal in het land gevestigd zijn. Je zult voornamelijk op afstand werken. 1x per week zullen er meetings zijn met het team op het kantoor in Amsterdam. In het bedrijf hanteren we een hybride model van werken en flexibele werktijden. En als je wilt, kun je tot 2 maanden per jaar vanuit bijna elke locatie werken. Hoe relaxed is dat?!

Voordelen: We bieden jaarlijkse inflatie verhogingen, Duitse en Engelse taalcursussen en meerdere bedrijfsvoorzieningen.

Groei: We willen dat je groeit en je carrière bij ons ontwikkelt. Naast uitdagend werk bieden we een ontwikkelingsplatform via onze 7Senders Training Academy.

Betrokkenheid: We bieden een vast contract.

Missie Zero: Klimaatneutraal en langdurig effect. Met onze groene initiatieven bereiken we klimaatneutraliteit voor onszelf en hopelijk inspireren we de hele logistieke sector om zich bij ons aan te sluiten om een duurzame toekomst te creëren.

Impact: Jouw werk zal onze teams ondersteunen bij het creëren en aanbieden van op maat gemaakte logistieke oplossingen voor onze klanten. Je draagt dus absoluut bij aan het succes en de groei van het bedrijf.

Cultuur: Samenwerking zit in ons DNA en we hebben een open deuren beleid. Samen zijn we succesvol met onze op data gerichte en efficiënte werkaanpak. We houden ervan om dingen te vieren en samen te komen. Denk aan: teamevents en BBQ-feestjes. We waarderen diversiteit en verwelkomen alle sollicitanten, ongeacht etniciteit, religie, nationaliteit, seksuele geaardheid, genderidentiteit, leeftijd of handicap.

Als je aan de bovenstaande kwalificaties voldoet en enthousiast bent over de mogelijkheid om ons team te komen versterken, moedigen we je aan om vandaag nog je sollicitatie in te dienen. Scroll naar beneden om je Engelse cv in te dienen. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Apply for this position

Do you want to become part of one of the fastest growing startups?

We look forward to getting to know you today

Apply now