YOUR CAREER AT SEVEN SENDERS

Join our team!

Open positions

Marketing & Event Manager - BNL (f/m/x)

Amsterdam


Marketing & Event Manager BNL

Locatie: regio Amsterdam

 

We bieden

 • Aantrekkelijk salaris en arbeidsvoorwaardenpakket
 • Contract voor onbepaalde tijd
 • Flexibele werktijden en mogelijkheden voor werken op afstand
 • Multiculturele, dynamische en ondernemersomgeving vol ontwikkelingsmogelijkheden
 • Taalcursussen (Duits & Engels)
 • (Remote) teamevenementen (bijv. tafeltennis, kicker, teamlunch, hackdagen)

 

De functie

Als Marketing & Event Manager (v/m/x) ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van marketingcampagnes en activiteiten in de Benelux. Met als speerpunten; naamsbekendheid en nieuwe leads genereren.

Je werkt nauw samen met de Countrymanager en met je collega’s van het centrale marketingteam in Duitsland.  

Je maakt marketingplannen om potentiele klanten te benaderen die direct in Nederland actief zijn, dit doe je in overleg met het Sales team.  Tevens ben je verantwoordelijk voor het organisieren en coordineren van alle marketingmaterialen en programma's.

Je draagt ​​bij aan de algehele ontwikkeling en lokale naamsbekendheid van het merk en de visuele identiteit van Seven Senders. Uiteraard ben je betrokken bij onze evenementen.

 

Over jou

 • Je hebt een diploma in marketing, media, communicatie of vergelijkbaar
 • Je hebt minimaal 3-5 jaar professionele ervaring in internationale marketing, B2B-marketing en professionele ervaring in projectmanagement
 • Je bent een ervaren algemene marketingprofessional en hebt een talent voor merkpositionering en het creëren van effectieve campagnes die klanten ertoe brengen om met het merk in contact te komen
 • Je hebt ervaring in het creëren van content voor cross-channel marketingcampagnes
 • Je hebt uitstekende Engelse vaardigheden (C1)

 

Over ons

Je komt terecht bij een snelgroeiend en goed gevestigd bedrijf en we zijn in 6 jaar uitgegroeid van een start-up tot een wereldwijd (speler) en volwassen bedrijf. We blijven een echte start-up in hart en nieren - we zijn creatief, dynamisch, innovatief en wendbaar. Wat ons onderscheidt, is dat we vooroplopen in de nieuwste trends, continue verbetering en leren bevorderen, terwijl onze processen worden geoptimaliseerd en automatisch plaatsvinden. Wij geloven in internationale logistiek. Met medewerkers uit meer dan 30 verschillende landen maakt dit deel uit van ons DNA.

 

We kijken uit naar je sollicitatie!

Seven Senders en COVID-19

De logistieke sector maakt een sterke groei door als gevolg van de wereldwijde pandemie. Hier profiteren ook Seven Senders van. Ons succes is te danken aan ons groeiende klantenbestand en de uitbreiding van onze doelmarkten. Wij zijn verheugd u te kunnen mededelen dat wij u een langdurige, zekere en stabiele baan kunnen bieden. Om je tijdens je sollicitatieproces zo goed mogelijk te beschermen, brengen we ons hele wervings- en onboardingproces digitaal in kaart. Daarom ondersteunen we ook mobiel werken in tijden van de aanhoudende coronapandemie.

 

Apply for this position

Do you want to become part of one of the fastest growing startups?

We look forward to getting to know you today

Apply now